28 Febrero Sin Edulcorantes

Totes les fotos #febrerosinedulcorantes 2018 aquí i a instagram @foreignroads.

28 #febrerosinedulcorantes

IMG_20180228_110432_357res.jpg

A tres graus positius, la neu dóna pas a la pluja, i em pregunto per què ahir, a cinc graus, nevava i avui no. A tots ens costa llevar-nos, l’esgotament d’un mes dur ens pesa a l’esquena i no ens deixa obrir els ulls. Allarguem els minuts, i aquest temps extra ens passa factura més tard. Acaba el febrer i només em surt dir, per fi. Un febrer etern, fred, gris i dur. Un febrer que m’ha ensenyat coses que no voldria que m’hagués ensenyat, encara no. Un febrer que, per fi, donarà pas al canvi d’hora, a la llum, a les flors florides i el sol de primavera. Feia anys que no esperava amb tanta ànsia el bon temps. Feia anys que l’hivern no m’oprimia tant com enguany. És impossible fer balanç d’aquest mes de febrer sense tornar a les llàgrimes, així que em quedaré amb les coses bones, com ara les danses que ens fa l’Aina al vespre, les seves noves expressions (vamos, chicos!), la il·lusió de l’Èric en caure-li la seva segona dent, veure’l sortir de l’escola amb la llengua fora intentant menjar-se la neu, l’energia de tots dos, inesgotable, absorvent, els migdies amb l’Èric i les tardes amb l’Aina, els cafès abans d’anar-lo a buscar, els matins sense feina, amb hores de silenci i obligacions congelades. El març serà totalment diferent, ho sé, i enyoraré el ritme pausat d’estar sense feina, i voldré tornar enrere, però no. Març, ets molt benvingut, porta’t bé amb nosaltres, si us plau.

Totes les fotos #febrerosinedulcorantes 2018 aquí i a instagram @foreignroads.

SaveSave

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s