26 – 27 Febrero Sin Edulcorantes

Totes les fotos #febrerosinedulcorantes 2018 aquí i a instagram @foreignroads.

26 #febrerosinedulcorantes

IMG_20180227_121332_745res

Sembla que la ciutat sencera està pendent de l’onada de fred siberià que ens ha de cobrir de neu fins a la medul·la. Nevarà a Tarragona, diuen, i tothom riu. Aquí mai neva. I si neva, no qualla. Em preocupa el fred, més que la neu. No per mi (són molts anys intentant conviure-hi, intentant acceptar que a l’hivern fa fred i que, què hi farem), sinó pels nens. Després me n’adono que no sé per què em preocupo; semblen immunes a les inclemències meteorològiques, els és igual si neva, plou o fa fred. En quin moment perdem aquesta despreocupació? Els dilluns de natació es fan eterns; compartim pensaments sobre maternitat i ens preguntem si ho estem fent bé. Me’n vaig amb la sensació que no deixarem mai de preguntar-nos si ho estem fent bé. Així que, pas a pas, amb un peu davant de l’altre, seguim.

27 #febrerosinedulcorantes

IMG_20180227_142624_877res.jpg

Ens despertem i el dia és gris. Les previsions es compleixen; a les onze del matí, comença a nevar al centre de la ciutat. A quatre graus i mig, els flocs cauen densos, però es desfan en tocar la superfície. Les mans fredes i els dits congelats no em permeten gairebé escriure el missatge al grup: “Neva a Tarragona”, i sembla la notícia del segle. Què tindrà la neu que ens meravella a tots? Que ens fa treure el cap per la finestra, que ens atura al mig del carrer i que ens deixa paralitzats? No deixa de ser aigua gelada. No deixa de ser precipitació. Aquí, la neu és rara, i ens meravella malgrat tot. Serà la calma, la suavitat amb la qual els flocs dansen per l’aire fins que topen amb el terra. Serà el fred, que ens congela els sentits. Serà el color blanc, la puresa, que ens enlluerna, que ens assossega l’ànima. No sé què serà, però la neu té el poder d’aturar-nos, i només per això ja val la pena veure nevar a la nostra ciutat.

Totes les fotos #febrerosinedulcorantes 2018 aquí i a instagram @foreignroads.

SaveSave

SaveSave

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s