23 – 25 Febrero Sin Edulcorantes

Totes les fotos #febrerosinedulcorantes 2018 aquí i a instagram @foreignroads.

23 #febrerosinedulcorantes

IMG_20180224_144423_348res

Anuncien temps freds a la televisió, una onada d’aire siberià que ens congelarà el cervell la propera setmana, així que aprofitem el sol que ens escalfa la pell a través dels vidres, mentre les hores passen lentes al migdia. L’escalfor dura poc i la nit cau de pressa, però és divendres i a casa, sota les mantes, amb la calefacció ben alta i els ànims tranquils, el fred de fora gairebé ens passa desapercebut. El febrer acaba, i aviat tornaré a treballar. Reflexiono sobre això mentre em dic a mi mateixa, una vegada més, que aprofitaré les hores que em queden.

24 #febrerosinedulcorantes

IMG_20180226_122117_206res.jpg

Passegem per la ciutat al ritme de l’Aina, que s’ha despertat cansada i no té ganes de res. Ens aturem a la botiga de telefonia i, sense pretendre-ho massa, sortim amb un mòbil nou, després de fer càlculs accelerats sobre finançes de la llar. Sense gaire convenciment, ens diem que ens en sortirem, i que un capritx de tant en tant no només va bé, sinó que es converteix en necessari. L’Aina dorm dues hores de migdiada i, en despertar, ens convertim en detectius per sortir d’un Escape Room en família. L’experiència ens diverteix, ens fa pensar, i riem del poc èxit que hem tingut, però ho tornarem a intentar. Sopem tots junts amb el futbol de fons; el Girona marca el primer gol i endrapem un kebab sense creure’ns-ho del tot. Un dissabte qualsevol, un dissabte diferent, un dissabte més d’uns caps de setmana que aviat seran escaigs. Sobreviurem.

25 #febrerosinedulcorantes

IMG_20180225_214944_508res.jpg

Una calçotada de diumenge sota el sol d’hivern, un aperitiu, família i bon menjar. Observo els petits de la casa i la seva rialla ressona per tot arreu. No en són conscients, però miraran les fotografies que els faig i somriuran quan siguin grans, amb la nostàlgia dels temps passats, sempre considerats millors.

Totes les fotos #febrerosinedulcorantes 2018 aquí i a instagram @foreignroads.

SaveSave

SaveSave

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s