Resum 2017 | Resumen 2017 | 2017 in Review

Tinc tendència a resumir els anys tant en imatges com en paraules. Enguany, he hagut de separar la selecció de fotografies per mesos, perquè n’hi ha tantes que era incapaç d’escollir-les o rebutjar-les. D’aquest resum en faré un àlbum en paper per tal que puguem revisar-lo quan ens vingui de gust. Als meus fills els encanta veure fotos en paper i, com que no tenen accés al meu ordinador, he decidit fer-los àlbums com aquests més sovint. Aquí ve.

Tengo tendencia a resumir los años tanto en imágenes como en palabras. Este año, he tenido que separar la selección de fotografías por meses, porque había tantas que era incapaz de escogerlas y rechazarlas. De este resumen haré un álbum en papel para que podamos revisarlo cuando nos apetezca. A mis hijos les encanta ver fotos en papel y, como no tienen acceso a mi ordenador, he decidido hacer álbums como éste más a menudo. Ahí va.

01generres02febrerres03marçres04abrilres05maigres06junyres07juliolres08agosttres09setembreres10octubreres11novembreres12desembreres

SaveSaveSaveSave

SaveSave

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s