Cinc anys

Han passat dotze mesos i t’has convertit en un nen gran. Has après a nadar, a llegir i a raonar amb més lògica i sentit comú que molts adults que conec. Em sorprèn la teva coherència i les teves respostes inesperades, i m’agrada que mantinguis la teva inesgotable energia i la teva tossuderia. Et vaig conèixer a les 5 del matí de ja fa cinc anys. De vegades et miro i no recordo com eres quan tenies deu dies de vida, o tres mesos, o sis, o un any i mig. Em fa por oblidar i per això escric. Per això fotografio. Per això, per cada aniversari, m’agrada recordar com ets i quantes coses has après.

DSC_1894-5res

Ets un nen gran, prudent i poc temerari, que prefereix observar i després actuar. T’agrada ballar, t’agrada la música, t’agraden els superherois i els llibres. Ja saps llegir! És increïble.

Ets un nen gran, amb ganes infinites d’explorar, de conèixer, de descobrir, ple de preguntes per les quals sovint no tinc resposta. Ets un nen gran amb un cor noble i molta, molta energia.

Ets un nen gran, em desafies quan creus que no tinc raó, i això m’agrada. No et deixes convèncer tan fàcilment com fa un any, i això em demostra que t’estàs fent gran, que tens idees pròpies sobre la vida que t’envolta, que els teus gustos i les teves preferències s’estan fent notar. Tot això em demostra que tu i jo no som la mateixa persona, i això és bo. És bo, però em costa d’acceptar.

DSC_1683-2res

Ets un nen gran, però sempre seràs el meu petitó, el meu bebé gran, encara que em responguis una vegada i una altra que no ets un bebé, que faràs cinc anys, i P5, i seràs el més gran del cicle d’educació infantil. El gran de tots els petits. Dels petits de la classe, però el més alt de tots. El meu petit bebé, ara i fa cinc anys, i sempre.

Per molts, molts (un milió!) d’anys més, Èric! El meu petit gran superheroi. No canviïs mai, perquè ets tu, tal com ets, i no podries ser millor.

DSC_1970-2res

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s