Probamos InsectDHU® de Mama Natura

Fa gairebé un parell de mesos ens vam espantar quan l’Aina es va llevar amb unes ronxes enormes a les cames. Eren picades de mosquit! I tenien una mala pinta… Des de llavors, sabem que als mosquits els agrada la sang de l’Aina, i que a ella les seves picades se li inflamen una barbaritat.

Quan vaig veure que Madresfera ens donava l’oportunitat de provar InsectDHU de Mama Natura, m’hi vaig apuntar de seguida.

insectdhu_mamanatura_04.jpg

Són uns tubets roll-on per a després de les picades (insectes, meduses i fins i tot plantes). És molt útil perquè la petita se’l sap posar ella sola, així que ens va fantàstic perquè no li agrada gens que li apliquem cremes o pomades nosaltres. Està fabricat a base de plantes que calmen la pell irritada. Pel que sembla, una estona després daplicar-li, li ha baixat el nivell de picor i s’ha deixat de rascar. L’he provat jo també, ja que no podia parar de rascar-me les picades, i m’ha calmat la irritació a l’instant.

A ple estiu i amb la calor que fa al poble enmig de les muntanyes, InsectDHU ens ha vingut de meravella!

insectdhu_mamanatura_01

Hace casi un par de meses nos asustamos cuando Aina se despertó con unas ronchas enormes en las piernas. ¡Eran picaduras de mosquito! Y tenían una mala pinta… Desde entonces, sabemos que a los mosquitos les gusta la sangre de Aina, i que a ella sus picaduras se le inflaman una barbaridad.

Cuando vi que Madresfera nos daba la oportunidad de probar InsectDHU de Mama Natura, no dudamos en apuntarnos.

insectdhu_mamanatura_03

Son unos tubitos roll-on para después de las picaduras (insectos, medusas y hasta plantas). Es muy útil porque la pequeña se lo sabe poner ella sola, así que nos va fantástico porque no le gusta nada de nada que nosotros le apliquemos cremas o pomadas. Está fabricado a base de plantas que calman la piel irritada. Según pareció, un rato después de aplicárselo, le bajó el nivel de picor y se dejó de rascar. Lo he probado yo también, porque no podía dejar de rascarme las picaduras, y me calmó la irritación al instante.

En pleno verano y con el calor que hace en el pueblo rodeados de montañas, InsectDHU nos ha venido de maravilla!

  • Eficacia: 4/5
   • Le calmó el picor al instante pero le costó un poquito en bajar la inflamación. Imaginamos que es normal, dado que se le hinchan mucho las picaduras.
  • Olor: 5/5
   • ¡Buenísimo!
  • Los formatos disponibles: 5/5
   • Sólo hemos probado el formato roll-on, pero es muy útil.
  • La composición; el hecho que no contenga amoniaco ni corticoides: 5/5
   • La composición, a base de ingredientes naturales, nos parece perfecta.

insectdhu_mamanatura_05.jpg

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s