Adéu hivern, hola primavera

Enrere queden els dies més freds d’hivern; ja fa unes setmanes que el sol escalfa més i les hores amb llum predominen en els nostres dies. Així que ja tocava fer un comiat oficial a l’hivern i donar una bona benvinguda a la primavera, que ens ha meravellat amb tanta flor i tants arbres de colors.

Aquí un resum fotogràfic d’aquests darrers mesos.

Atrás quedan los días más fríos de invierno; ya hace unas semanas que el sol calienta más y las horas con luz predominan en nuestros días. Así que ya tocaba hacer una despedida oficial al invierno y dar la bienvenida a la primavera, que nos ha maravillado con tanta flor y tantos árboles de colores.

Aquí un resumen fotográfico de estos últimos meses.

fotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestyleholaprimavera_004fotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestylefotografia tarragona infantil familia lifestyle

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s