Recomanacions Infantils per al dia de Sant Jordi

Quan s’apropa la data tan esperada de Sant Jordi, sempre m’endinso en blogs i webs per buscar les recomanacions de llibres, tant per adults com per infants. M’encanta regalar contes als meus fills, i sempre estem en busca de noves aventures. Enguany, volia tornar el favor, i us vull ensenyar les nostres recomanacions, extretes dels llibres que tenim a casa i que, de moment, més gaudeixen els petits.

Cuando se acerca la fecha tan esperada de Sant Jordi, siempre busco entre webs y blogs las recomendaciones de libros, tanto para adultos como para niños. Me encanta regalar cuentos a mis hijos y siempre estamos en busca de nuevas aventuras. Este año quería devolver el favor, y os quiero enseñar nuestras recomendaciones, extraídas de los libros que tenemos en casa y con los que más disfrutan los pequeños.

bookrecs_res

1. La Caputxeta Vermella

Aquesta editorial ens encanta, i la col·lecció de llibres clàssics amb relleu és meravellosa. A la petita li encanta passar pàgines i posar el dit sobre les textures. A més, les il·lustracions són precioses.

Esta editorial nos encanta, y la colección de libros clásicos con relevo es maravillosa. A la pequeña le encanta pasar páginas y poner el dedo sobre las texturas. Además, las ilustraciones son preciosas.

recomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contes

2. Up and Down

Un clàssic que vaig comprar durant la nostra última visita a Anglaterra. Unes imatges tendres i precioses, com totes les d’Oliver Jeffers. També tenim i ens encanta Lost and Found, del mateix autor.

Un clásico que compramos durante nuestra última visita a Inglaterra. Unas imágenes tiernas y preciosas, como todas las de Oliver Jeffers. También tenemos y nos encanta Lost and Found, del mismo autor.

recomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contes

3. El petit llibre dels animals de companyia

Aquest conte forma part d’una col·lecció que tenim i que agrada molt als petits de la casa que comencen a dominar la psicomotricitat fina. És una mica interactiu, el just per a la seva edat (1-2 anys) i poden girar rodetes i estirar pestanyes. Senzill però molt efectiu.

Este cuento forma parte de una colección que tenemos y que gusta mucho a los pequeños de la casa que empiezan a dominar la motricidad fina. Es un poco interactivo, lo justo para su edad (1-2 años) y pueden girar ruedecitas y tirar de pestañas. Sencillo pero muy efectivo.

recomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contes

4. Les divertides aventures de les lletres

Un dels primers llibres que vam comprar a l’Èric. Ja de ben petitó li llegíem cada dia una història de cada lletra, i ara que té 4 anys i sap escriure totes les lletres de l’alfabet, li encanta escoltar quines aventures viuen cada dia. Serveix per recordar cada grafia i conèixer com sona. A més, és ideal per llegir una aventura cada nit.

Uno de los primeros libros que compramos a Èric. Ya de muy pequeño le leíamos una historia cada día sobre cada letra, y ahora que tiene 4 años y sabe escribir todas las letras del abecedario, le encanta escuchar qué aventuras viven cada día. Sirve para que recuerden cada grafía y conozcan cómo suena. Además, es ideal para leer una aventura cada noche.

recomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contes

5. Qui hi ha? Atenció!

Aquest llibre és perfecte per al gran, que li agraden els llibres interactius i alguns ja els trobava massa infantils. Té il·lustracions més “serioses”, per dir-ho d’alguna manera, però li encanta perquè pot seguir movent pestanyes sense que el conte sigui massa senzill per a la seva edat.

Este libro es perfecto para el mayor, al que le gustan los libros interactivos y algunos de ellos ya los veía demasiado infantiles. Tiene ilustraciones más “serias”, por así decirlo, pero le encanta porque puede seguir moviendo pestañas sin que el cuento le parezca demasiado sencillo para su edad.

recomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contes

6. L’aventura del castell / El món dels pirates

Aquesta col·lecció de llibres és ben bé com un joc: cada llibre és un desplegable que es converteix en un tauler ben gran on poden col·locar peces petitones i jugar amb cada personatge. A banda de ser un desplegable, també es pot llegir com un conte, i cada pàgina és un pop-up meravellós. En tenim dos, d’aquests, i s’hi pot passar molta estona muntant el conte, posant les peces a lloc i recreant aventures.

Esta colección de libros es más bien como un juego: cada libro es un desplegable que se convierte en un tablero enorme donde pueden colocar piezas pequeñitas y  jugar con cada personaje. A parte de ser un desplegable, también se puede leer como un cuento, y cada página es un pop-up maravilloso. Tenemos dos cuentos de esta colección, y Èric se puede pasar horas montando el cuento, poniendo las piezas en su lugar y recreando aventuras.

recomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contesrecomanacions sant jordi literatura infantil contes

Save

Save

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s