Provem els nous bolquers Dodot #PapasDodot

Quan l’Aina va néixer, tenia la pell molt sensible. Ens van regalar bolquers de diverses marques, però totes li irritaven la pell, així que vam acabar provant els Dodot per a pells sensibles i li van anar molt bé.

Amb el gran havíem utilitzat sempre marques blanques i no solia tenir cap tipus de problema, excepte el típic escapament molt de tant en tant, després de tota una nit sencera dormint. Encara tinc alguns dels seus bolquers, però amb l’Aina no els utilitzo perquè no li van gaire bé.

Així que gràcies a Madresfera i Dodot hem pogut provar els nous bolquers que ha dissenyat la marca. L’anunci de la televisió el protagonitza una nena molt graciosa que busca per tota la casa on està el pipí. I és que aquests nous bolquers tenen tres tubs ultra-absorvents que ajuden a distribuir millor el líquid, de manera que no s’inflen i no fan bossa. L’Aina hi està super còmoda, pel que sembla, i són molt finets i suaus.

DSC_5714-2

Els hem provat durant una setmana i la veritat és que n’hem quedat prou contents. Jo els solc recomanar perquè no irriten i són els únics que a l’Aina li han anat bé per la seva pell extra sensible. I quasi el més important és que, després de mamar tota la nit, s’aixeca amb la roba seca i amb un bolquer ben ple, però sense escapaments.

M’ha fet gràcia que Dodot hagi dedicat aquesta campanya a la nova generació de pares que es dediquen a la cura dels seus infants de manera conscient i amb molta implicació. Seguirem amb Dodot mentre no ens falli.

DSC_5695-2DSC_5740-2DSC_5757-2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s