Conte 2/12

Abans que acabi el mes de febrer (que ràpid ha passat!) anem a pel segon conte de l’any. Aquesta vegada són dos, i són dels preferits de l’Aina. Des que va aprendre a prémer el botó amb els dits, li encanta passar les pàgines d’aquests llibres i escoltar totes les cançons.

02/12 – El meu primer Beethoven i el Carnaval dels Animals

Els contes que tenim nosaltres són els següents: “El meu primer Beethoven” i “El meu primer carnaval dels animals” de Séverine Cordier i  de l’editorial Estrella Polar. (En castellà: “Mi primer Beethoven” i “Mi primer carnaval de los animales“).

dsc_2862-2res

El primer ens en val regalar quan l’Aina tenia 8 mesos i no li’n feia massa cas, però a partir de l’any se’l va començar a mirar i ballava amb les melodies. Al gran de 4 anys també li agraden aquests contes. Les il·lustracions són precioses i les musiques molt agradables. Fent un cop d’ull per les llibreries he vist que n’hi ha d’altres temàtiques, així que se’ns dubte en buscarem més.

dsc_2928-2resdsc_2932-2res

Troba els altres 12 contes del 2017 aquí: 12 contes

Save

Save

Save

Save

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s