Adéu Nadal

Dies curts però intensos. Dinars llargs i tardes de fira i parcs infantils. Gronxadors, joguines, fer galetes i plastilina. Esmorzars que trobarem a faltar, l’Aina remenant el cafè, l’Èric i els seus cacaolats.

Torna la rutina, arriba el fred fort i els meus desitjos d’hibernar que són difícils de complir. Torna l’escola, la llar d’infants, els estudis i la feina. Però ha estat un Nadal bonic, ple de primeres vegades, ple d’il·lusió, ple de regals, de fotografies i d’instants.

Donem pas al gener i a un nou any, amb petits propòsits i metes assolibles, per no perdre l’esperança i que no ens guanyi la desil·lusió. Un nou any per endavant, per iniciar milers de coses que ens entusiasmin i acabar-ne d’altres que no tant.

Adéu Nadal, hola dos mil disset.

001

002
003
004
005
006
007
008
009
010

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s