platja d’hivern

L’arena té un altre color a l’hivern. Les onades sonen més fortes, el sol s’agraeix més. L’Èric vol anar directe al mar, i és complicat fer-li entendre que no fa prou calor, que l’aigua està glaçada. Al cap d’una estona hem de marxar, perquè sense mitjons, corrent amb els peus descalços, ja és més dins que fora. Tot té més encant quan està més buit, ja sigui per l’impacte de veure immensos espais amb poques ànimes o perquè amb el silenci tot pren un altre color.

Sóc persona d’estiu, xafogor, màniga curta i vestits lleugers, i l’hivern m’ofega, els dies curts m’apaguen i la fredor em congela, però tenim sort de viure en un clima on no hi ha extrems, en una ciutat que té mar i ben a prop muntanya, i on els dies ennuvolats són més aviat escassos. Ja és vint de gener, i estic convençuda que el que resta d’aquest hivern el viuré d’una manera ben diferent. Benvolgut hivern que ens fa anhelar la primavera.

platjadhivern002

platjadhivern002

platjadhivern002

platjadhivern002

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s