primera verdura o ‘mama, què és això?’

Sis mesos i mig, gairebé set. Vam començar amb la verdura fa dos dies. Patata, pastanaga i carbassó. Amb les primeres cullerades va fer ganyotes, però després es va anar acostumant al gust. El segon dia no va anar tan bé, i no li va acabar d’agradar aquella cosa taronjosa. Ahir vam provar amb una altra barreja, un gust menys fort, i va menjar unes deu cullerades fins que va dir prou. El iogurt de després se’l va menjar com l’aigua, així que ens vam quedar tranquils.

No s’està acostumant tan ràpid com amb la fruita, que li encanta. És la primera cosa no dolça que tasta i, sense sal, admeto que ha de tenir un gust una mica estrany. Alguns pediatres recomanen començar amb la verdura en comptes de la fruita, perquè el nadó no s’acostumi a la dolçor. No sé si aquest ha estat el cas; esperarem una setmana, a veure com progressa amb la verdura. De moment, tenim sort perquè s’ho menja tot raonablement bé, i amb ganes. Provarem avui una vegada més.

Six months old, going on seven. We started with the veggies and purés, and he seemed to like it at the beginning, until he started complaining and making funny faces. We tried next day and he had enough with about ten spoonfuls of that orangey stuff. Can’t blame him; I love vegetables but his have no salt at all, and they must taste weird for him. So far, he has been enjoying everything we’ve given him, so we haven’t struggled much. We’ll try again with veggies today.

photo verdura cute baby pure food

photo verdura cute baby pure food

photo verdura cute baby pure food

SaveSave

Anuncis

3 pensaments sobre “primera verdura o ‘mama, què és això?’

  1. No ho volia triturat? I com li donàveu, llavors? No pot ser que s'ofegui?

    Ell ja es menja tot el puré de verdures, en tres o quatre dies ja s'hi ha anat acostumant. Tothom ens diu que és una sort que mengi tan bé! 🙂

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s