treasury list #3: handbags

Hi ha tantes coses maques a Etsy que m’hi quedo encallada hores i hores. Diria que pateixo la síndrome d’Stendhal. Ara m’he dedicat a buscar bosses de mà o bosses per a portar al cotxet, i he trobat aquestes entre un mar de coses boniques, així que he fet una altra ‘Treasury’ list. La podeu veure aquí: click.

There is so much cuteness and love all over Etsy I think I may suffer from Stendhal’s syndrome. I love handbags. I love handmade handbags. I love handbags of all kinds, especially if they’re spring-ish and summer-ish. So here is another treasury list I created with these wonderful items. Many more here: click.

 photo etsy handbag colorful handmade photo etsy handbag colorful handmade

 photo etsy handbag colorful handmade photo etsy handbag colorful handmade

 photo etsy handbag colorful handmade photo etsy handbag colorful handmade

Anuncis

2 pensaments sobre “treasury list #3: handbags

 1. Hola Lourdes! Acabo de veure la teva llista i les bosses que has posat m'agraden molt, de fet jo també m'hi tiro la vida a Etsy 😉 només una recomanació: vaig comprar una bossa de mà a CrazyBoy (he vist que una de les bosses que has posat és d'ell) i al cap de dos dies estava trencada… potser no totes corren la mateixa sort, però dir-te que en el meu cas l'experiència no va acabar de ser bona amb aquest venedor. Alguna d'aquestes bosses està en camí? 🙂

  M'agrada

 2. Hola Laia! 😀 Vaja, no ho sabia això. La veritat és que vaig afegir les
  bosses que m'agradaria tenir, però no n'he comprat cap, encara. No estan
  les coses com per anar comprant massa capritxos, de moment. 🙂 Gràcies
  pel comentari, i si he de comprar res ho tindré en compte. Uff, Etsy és
  tan genial. ❤

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s