decorating cookies

Diumenge tarda, a les quatre, l’hora del te o la migdiada, depèn de l’estat en què es trobi el cos. Aquella hora en què les pel·lícules de sobretaula són soporíferes i el sofà està sobresaturat de membres de la família. Doncs, en aquella hora, per què no fer unes galetes i decorar-les amb fondant? I més si al poble hi ha persones com la Mercè que tenen un milió d’eines i cosetes per tallar i modelar, i cuina unes galetes delicioses per preparar un taller i aprendre a decorar-les.

M’ho vaig passar molt bé i vaig fer dues galetes, un panda i un logotip d’Instagram, però tinc ganes de tenir un forn funcional i uns quants dinerets per comprar fondant de tots colors i fer moltes més galetes. És un bon vici, i després omple la panxa!

It was Sunday, and one of the most entertaining Sunday afternoon activities is to decorate cookies with fondant. There is a friend who is constantly cooking, crafting and doing all kinds of handmade things, and she has many molds and tools to cut, cook, shape and model.

I had decorated cookies this way only once before, last Christmas, but this time around I found it easier and more fun, because we had a thousand colors and a big table to work on. My creations are the panda and the Instagram logo cookies, and no need to say I can’t wait to bake again and shape some more sugary fondant. I have a million ideas in my head now to try next time.

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

 photo sugar fondant cookies decoration

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s