coses diverses

Encara no em toca anar a treballar, així que ens passem el dia amb tràmits, papers o pediatres, pel·lícules i crispetes (The Hobbit), o prenent un cafè en algun lloc amb l’excusa de donar-li el biberó a l’Èric. Ens queixem dels horaris de la biblioteca de Tarragona perquè ens tanquen les portes, marxem amb un carregament de 10 llibres pesats i, una vegada més, em pregunto per què la biblioteca està tan lluny de casa.

També tenim una vida social atrafegada. (És un dir). Però molta gent vol comprovar que, verdaderament, l’Èric està enorme i que se li poden pessigar les galtetes (tot i que després no ho fan mai per prudència), i anem a sopars i dinars i altres trobades amb l’excusa de: “fa temps que no parlem”, però en realitat volen dir: “fa temps que no veiem l’Èric”.

La veritat és que ho anem assumint. Ell s’endú tota l’atenció.

A més, i sense que tingui cap relació amb cap altra cosa excepte que surt en una fotografia a sota, estic prenent tant de te en detriment del cafè, que estic convençuda que el 80% del meu cos està format per te verd i no aigua.

[escoltant :: the district sleeps alone tonight :: the postal service]

(en honor al Primavera Sound 2013 al qual, probablement, no podré assistir).

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s